Implantat - vi skapar nya tänder

Implantatbehandling


Saknar du också en tand? Har du svårt för att tugga? Vill du få tillbaka ditt leende?

Vi vid TandEttan har många års erfarenhet av att behandla tandlösa patienter och vill självklart hjälpa just dig med att återskapa ditt leende.  


Tillsammans har både tandläkare Hasim, Markus och Bea över 30års yrkeslivserfarenhet bakom sig. Både tandläkare Hasim och Markus utför både operationer och protetiken. Även tandläkare Bea har lång erfarenhet av implantat protetik.  

Vid TandEttan används i huvudsak implantat som kommer från Straumann. Men det innebär inte att vi inte kan hantera andra implantat. 
Som en seriös aktör på marknaden har vi verktyg för att kunna hantera många system på marknaden och om du har ett system som vi inte har ser vi till att beställa in det till kliniken. glatt leende hos patient
tandimplantat
shutterstock_198876956
shutterstock_93828106
Tandimplantat
shutterstock_307284695

Vi hjälper dig hela vägen,

från början till slut


Avsaknad av tänder påverkar inte bara ditt leende utan påverkar dig även rent emotionellt, din hälsa och sociala egenskaper 


Vi på Tandettan är med dig från första början, till att allt sitter på plats och självklart kontrollerar att de fortsatt fyller sin funktion när åren går oss förbi. 

Önskar du ha hjälp idag?Boka en tid för konsultation!


Vi på TandEttan har tillgång till flera tandläkare som har många års erfarenhet och som väntar på att få hjälpa dig! Hör av dig redan idag så hjälper vi dig med att boka in en tid som passar just dig.