Barntandvård

Vi är mer än bara era barns tandläkare

10 anledningar till att lista era barn hos oss!

barntandtandvård

Barnen förtjänar samma tandvård som oss vuxna!


Hur ofta har ni inte upplevt att era barns tandlälarbesök enbart är ett snabbt "in och ut" besök? Att de inte blir undersökta och omhändertagna på samma vilkor som det är för oss vuxna betalande?


Hos oss vid TandEttan behandlar vi alla barn långsiktigt och vårt mål är att alla ska bibehålla sina tänder, hela, friska under en lång tid framöver.


Vi ser  gärna att besöken är så pass långa att vi hinner med en fullständig undersökning! Vi stressar aldrig med undersökningspass, eller snabba undersökningar där föräldrar knappt hinner ställa de frågor som de undrar över. Tiden är er och vi finns här för er!

VI ARBETAR BORT TANDLÄKARSKRÄCKALLA BARN BLIR KALLADE FÖR UNDERSÖKNING, VARJE ÅR!


Vi har märkt det att bästa sättet att motarbeta tandläkarskräck, eller tandvårdsräddsla, är att skapa rutiner och det genom att se till att alla barn blir kallade för undersökning, varje år! 
Genom att kalla barnen varje år vänjer de dem sig av att gå till tandläkaren, lär sig att ta hand om sina tänder och på så sätt förbättrar de sina förutsättningar att behålla sina tänder hela och friska, livet ut! Fråga er själva: Hur ofta blir era barn kallade hos er tandläkare som ni går hos idag? Vart annat år? Är det bra? Nej, under den tiden hinner de bli rädda av historier om tandläkaren och arbetar då upp en onödig tandläkarskräck samt att eventuella hål kan hinna med att växa till sig och bli större. Att arbeta förebyggande är nyckeln till ett friskt leende. 
 

87% av alla klinikens barn får kostnadsfri tandställning*


En stor skillnad mellan TandEttan och andra kliniker, inklusive Folktandvården, är att vi låter alla barn genomgå en utredning för kostnadsfri tandställning! Alla barn blir undersökta, fotograferade och remitterade till speciallist för bedömning. 
* Grundar sig på dem som visades för en ortodontist och blev erbjuda kostnadsfri tandreglering år 2022

Gratis tandställning Tandettan

VI HAR DEN KORTASTE VÄNTETIDEN TILL SPECIALLISTTANDVÅRD

Speciallisttandläkare Tandettan

Genom att kunna remittera till alla speciallister i Stockholm kan vi snabbt erbjuda rätt hjälp.

Oavsett om det är Eastman eller om ni önskar bli remitterade till en annan speciallist är det fritt fram för er att välja ditt ni vill bli remitterade. 

Genom att själv kunna bestämma kan vi hitta den bästa vården till den kortaste tiden som passar både er och era barns tandvårdsbehov. 

TandEttan drivs av tandläkare, inga riskkapitalister

TandEttan

En viktig skillnad mellan oss och andra, större aktörer, är att vi drivs och ägs av tandläkare, inte riskkapitalister vars största intresse är att generera i ett så bra resultat som möjligt. 


Vi anpassar vården efter dig och dina barn, inte efter vad som driver in pengar till kliniken!

VI är tandläkare som vill ge dig den bästa vården som finns att få. 

barntandläkare

Fri tandvård, varje år!

Vi ser till att kalla era barn varje år till de år då de fyller 23 år. 
Som er tandläkare ansvarar vi över era barns tänder och ser till att era barn kommer in varje år för kontroll och vid behov även oftare eller till speciallist. 

EN RIKTIG FAMILJETANDLÄKARE MED ETT TEAM SOM FÅR DIG ATT KÄNNA DIG SOM HEMMA

Tandettan barntandvård

Inget väntrum, snarare ett vardagsum


För den som har varit på kliniken förstår det vi menar, Vi har arbetat bort väntrummet och inrett det mer som ett vardagsrum, allt för att få en mer hemtrevlig och välkomnande känsla


Vi är ett Team där du är en i gänget


Vi blir dina barns personliga tandläkare och vid de tillfällen då vi ses kommer vi minnas och göra allt för att ni ska känna er som hemma

Vi har Stockholms bästa studentrabatt!


För att bibehålla god tandvård erbjuder vi alla våra patienter Stockholm bästa studentrabatt där en undersökning bara kostar 99kr och med efterföljande 15% rabatt på all vård. Se här för mer info 

Vill du bli listad? Skriv!

VILL NI KOMMA I KONTAKT MED OSS?


Vill ni komma i kontakt med oss och lista era barn? Eller har ni frågor om barntandvård, våra tandläkare, var vi finns? använda då fältet här intill så hör vi av oss. 


Hos oss får du en personlig kontakt med både personal och tandläkare =)

 
 
 
 
unsplash