Smileday

SMILEDAY- TandEttan och Invisalign

Den 11/5 är dagen då Invisalign och Tandettan öppnar dörrarna för er som är intresserade av ett friskare och finare leende. 
Torsdagen den 11/5 erbjuder TandEttan alla som vill,  en gratis konsultion och genomgång tillsammans med Invisalign där vi går igenom vad Invisalign är och hur just dina förutsättningar är för att lyckas med att uppnå ett perfekt leende.  

Det här erbjuder vi!

Kostnadsfri konsultation

Vid besöket görs en kostnadsfri konsultation där du både får träffa tandläkare och utsända från invisalign.  Ta med de frågor som du önskar få besvarade =)

Fotografering

Inför varje behandling med Invisalign måste alla patienter bli fotograferade. 
Detta eftersom alla parter lätt ska kunna se hur tänderna utvecklas och efteråt kunna se tillbaka på det som var ursprungsläget. 

Fotograderingen hjälper också till vid planeringen inför ditt nya leende. 

3D-skanning och digitalt avtryck

Istället för att ta ett avtryck med alginat eller silikon använder sig Tandettan av ny modern teknik där avtrycket tas digitalt. På så sätt kan vi enkelt och snabbt få fram modeller som underlättar vid planläggningen. 


Du som patient kan snabbt få en bild av hur ditt nya leende kan se ut och då ta ett enkelt beslut om det är något som du önskar gå vidare med=)

Att ha Invisalign är enkelt, smidigt och nästintill osynligt.

När du behandlas med invisalign kommer du snabbt slås av hur enkelt det är. 


Insvisalign flyttar dina tänder med hjälp av flera löstagbara genomskinliga plastskenor.


Skenorna är individuellt framställda och byts utvarje/ varannan vecka. Tänderna kommer gradvis att röra sig i riktning mot det beräknade slutläget. 


Är du intesserad?

Hör då av dig direkt så bokar vi in dig för konsultation!Fyll i dina uppgfiter så kommer personal från TandEttan att höra av sig till dig, 

 
 
 
 
unsplash