10anledningar

Vi är mer än bara din tandläkare

barntandtandvård

10 anledningar till att lista er hos oss!

"Barnen förtjänar samma tandvård som vuxna"!


Hur ofta har du inte upplevt att barns tandläkarbesök enbart är ett snabbt "in och ut" besök? Att de inte blir undersökta och omhändertagna på samma vilkor som det är för vuxna betalande?


Hos oss vid TandEttan behandlar vi alla, oavsett barn som vuxna, långsiktigt och vårt mål är att alla ska bibehålla sina tänder, hela och friska, livet ut!


"VI ARBETAR BORT TANDLÄKARSKRÄCK"ALLA, BARN SOM VUXNA, BLIR KALLADE FÖR UNDERSÖKNING, VARJE ÅR!


Vi har märkt det att bästa sättet att motarbeta tandläkarskräck, eller tandvårdsräddsla, är att skapa rutiner och det genom att se till att alla blir kallade för undersökning, varje år! 


Genom att bli kallad varje år vänjer du dig med att gå till tandläkaren, lär dig att ta hand om dina tänder och på så sätt förbättrar det dina förutsättningar att behålla dina tänder hela och friska, livet ut!

Fråga er själva: Hur ofta blir era barn kallade hos er tandläkare som ni går hos idag? Vart annat år? Är det bra? Nej! Ju längre tiden är mellan varje besök hinner de flesta bli rädda av historier om tandläkaren och arbetar då upp en onödig tandläkarskräck samt att eventuella hål kan hinna med att växa till sig och bli större.

Att arbeta förebyggande är nyckeln till en frisk munhälsa och därmed ett friskt leende. 
 

83% av alla klinikens barn får kostnadsfri tandställning*


En stor skillnad mellan TandEttan och andra kliniker, inklusive Folktandvården, är att vi låter alla barn genomgå en utredning för kostnadsfri tandställning! Alla barn blir undersökta, fotograferade och remitterade till speciallist för bedömning. 
* Grundar sig på dem som visades för en ortodontist och blev erbjuda kostnadsfri tandreglering år 2021

Gratis tandställning Tandettan

VI HAR DEN KORTASTE VÄNTETIDEN TILL SPECIALLISTTANDVÅRD

Speciallisttandläkare Tandettan

Genom att kunna remittera till alla speciallister i Stockholm kan vi snabbt erbjuda rätt hjälp.

Oavsett om det är Eastman eller om ni önskar bli remitterade till en annan speciallist är det fritt fram för er att välja dit ni vill bli remitterade. 

Genom att själva bestämma kan vi hitta den bästa vården till den kortaste tiden som passar både er och era tandvårdsbehov. 

TandEttan drivs av tandläkare, inga riskkapitalister

TandEttan

En viktig skillnad mellan oss och andra, större aktörer, är att vi drivs och ägs av tandläkare, närvarande på kliniken. Det finns inga riskkapitalister eller styrelser vars största intresse är att generera i ett så bra resultat som möjligt. 


Vi anpassar vården efter dig och dina barn, inte efter vad som driver in pengar till kliniken!

VI är tandläkare som vill ge dig den bästa vården som finns att få. 

barntandläkare

Fri tandvård, varje år!

Vi ser till att kalla era barn varje år till de år då de fyller 23 år. 
Som er tandläkare ansvarar vi över era barns tänder och ser till att era barn kommer in varje år för kontroll och vid behov även oftare eller till speciallist. 

EN RIKTIG FAMILJETANDLÄKARE MED ETT TEAM SOM FÅR DIG ATT KÄNNA DIG SOM HEMMA

Tandettan barntandvård

Inget väntrum, snarare ett vardagsum


För den som har varit på kliniken förstår de vad vi menar, Vi har arbetat bort väntrummet och inrett det mer som ett vardagsrum, allt för att få en mer hemtrevlig och välkomnande känsla


Vi använder bara de bästa prukterna på marknaden


Oavsett om det är implantat, tandreglering eller lagningar så är är vi måna om att enbart använda oss av marknadens bäsa produkter. 

Vi har Stockholms bästa studentrabatt!


För att bibehålla god tandvård erbjuder vi alla våra patienter Stockholm bästa studentrabatt där en undersökning bara kostar 99kr och med efterföljande 15% rabatt på all vård. Se här för mer info 

Ytterligare anledningar till varför vi utmärker oss från andra tandläkare och kliniker...

Tandettan barntandvård

En del av Svenska Försvarsmakten och Försvarsmedicincentrum


Delar av kliniken har genomgått försvarsmaktens utbildning och är behörig att undersöka försvarsmaktens flygande och dykande personal. 

Något som kliniken är unik med på Östermalm!


Vi är behöriga att ta emot remisser från Läkare


Vi är unika med att kunna ta emot remisser från läkare för behandling av såväl tandvårdsrädda och patienter med sömnapne. 

Med en remiss och rätt dokument i handen betalar du vanlig sjukvårdstaxa för dina tandläkarbesök och frikort gäller.

Vi är behöriga att hjälpa dig med sömnapne


Med remiss i handen kan du komma in och få hjälp med din sömnapne. 
TandEttan är både betrodd och ansluten till sjukvårdssystemet vilket gör att ett besök inte kostnar mer än ett läkarbesök samt att frikort gäller. 

barntandläkare

Unikt erbjudande 2023

Under våren 2023 erbjuder vi alla nya patienter som bokar in sig via vårt formulär ett unikt erbjudande. 

Erbjudandet gäller en fullständig undersökning där vi går igenom dina tänder, både kliniskt och med röntgen för totalt 395kr. 


Utöver detta erbjuder vi även en rabattcheck om 500kr som du kan nyttja vid kliniken som betalning för eventuell efterkommande vård. 

OBS! rabattchecken om 500kr går inte att lösa in mot kontanter eller pengar utan går enbart att använda på kliniken. Rabattchecken är aktiv i 6månader från undersökningstillfället. Om erbjudandet inte nyttjas inom den tiden kommer den att automatiskt att tas bort. 


Vid undersökningstillfället kommer ett av dina ATB att nyttjas, det utan att ditt pris om 395kr ändras. 

Vill du bli listad? Skriv!

VILL NI KOMMA I KONTAKT MED OSS?


Vill ni komma i kontakt med oss och lista er eller era barn? Eller har ni frågor om tandvård, våra tandläkare, var vi finns? Använd då fältet här intill så hör vi av oss. 


Hos oss får du en personlig kontakt med både personal och tandläkare =)

 
 
 
 
unsplash